BBC Good Food Abo

Ausgabe 002/2025
Aktuelle Ausgabe


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 001/2025

kick-start your year
Dr Chintal Patel shares wholesome and delicious dinners to keep you feeling good across seven days and all of 2025

Make veg the star
You won’t miss the meat in our vibrant and satisfying dinners for winter

Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 012/2024

Celebrate Ramadan
Plan ahead for the ninth month of the Islamic calendar and the breaking of the fast with these sharing recipes from food writer Soha Darwish

Power up with pulses GOOD FOR YOU AND THE PLANET
Why you should get over your ‘beans hesitancy’ to improve your diet, navigate the cost-of-living crisis and fight climate change

Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 011/2024


Ausgabe 010/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 009/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 008/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 007/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe 005/2024


Ausgabe 004/2024


Inhaltsverzeichnis

Porträt von BBC Good Food

BBC Good Food im Abo: Das englischsprachige Koch-Magazin

BBC Good Food präsentiert vielfältig und aktuell die besten Rezepte von Englands erfahrensten Starköchen. Dabei gibt es Berichte und Rezepte über einfache Gerichte genauso wie exotische Kreationen, Vorspeisen, Hauptgerichte und Desserts. All dies macht Lust auf mehr!

Das Abonnement BBC Good Food für anspruchsvolle Kochfans

Das Magazin für alle Kochliebhaber, die ihr Wissen vertiefen möchten und Spezialwissen zu schätzen wissen.

Die Abo Angebote für BBC Good Food nach Ihrer Wahl

Sie finden für BBC Good Food das Jahresabo ohne Mindestbezugszeitraum und ein automatisch endendes Jahres-Geschenkabo, um dessen Kündigung Sie sich also nicht mehr kümmern müssen. Oft gibt es ein Probeabo mit einem Gratismonat. Fehlt Ihnen ein Angebot für einen kürzeren oder anderen Zeitraum, so sagen Sie es uns gern. Auch beim Rechnungszeitraum können wir Ihnen entgegenkommen.

BBC Good Food Abo

Abonnement

Einzelhefte

Wählen Sie Ihr Abo

Edition: Print single
ProductOfferName: 12 Monate für 11
TitleDesciption: Jahresabo
Print

Mein Abo

Jederzeit kündbar
14,58 €
pro Ausgabe
12 Hefte
inkl. 1 gratis
174,90 € im Jahr
Edition: Print single
ProductOfferName: Geschenk 12 Monate für 11
TitleDesciption: Geschenk-Abo
Print

Geschenkabo

Endet automatisch
14,58 €
pro Ausgabe
12 Hefte
inkl. 1 gratis
174,90 € im Jahr
Edition: Epaper single
ProductOfferName: 1 Jahr E-Paper
TitleDesciption: Jahresabo
E-Paper

Mein Abo

Jederzeit kündbar
5,00 €
pro Ausgabe
12 Hefte
69% gespart
60,00 € im Jahr

Wann soll geliefert werden?

Wohin soll geliefert werden?
Sie möchten ein einzelnes Heft bestellen?
Wählen Sie Ihre
digitale Ausgabe
  • E-Paper
    002/2025
    Ausverkauft
    87% gespart
  • E-Paper
    001/2025
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    012/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    011/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    010/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    009/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    008/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    007/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    005/2024
    2,00€
    87% gespart
  • E-Paper
    004/2024
    2,00€
    87% gespart
Sie möchten ein Abo abschließen?
Ausgabe
002/2025
Aktuelle Ausgabe


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
001/2025

kick-start your year
Dr Chintal Patel shares wholesome and delicious dinners to keep you feeling good across seven days and all of 2025

Make veg the star
You won’t miss the meat in our vibrant and satisfying dinners for winter

Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
012/2024

Celebrate Ramadan
Plan ahead for the ninth month of the Islamic calendar and the breaking of the fast with these sharing recipes from food writer Soha Darwish

Power up with pulses GOOD FOR YOU AND THE PLANET
Why you should get over your ‘beans hesitancy’ to improve your diet, navigate the cost-of-living crisis and fight climate change

Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
011/2024


Ausgabe
010/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
009/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
008/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
007/2024


Inhaltsverzeichnis
Ausgabe
005/2024


Ausgabe
004/2024


Inhaltsverzeichnis

Porträt von BBC Good Food

BBC Good Food im Abo: Das englischsprachige Koch-Magazin

BBC Good Food präsentiert vielfältig und aktuell die besten Rezepte von Englands erfahrensten Starköchen. Dabei gibt es Berichte und Rezepte über einfache Gerichte genauso wie exotische Kreationen, Vorspeisen, Hauptgerichte und Desserts. All dies macht Lust auf mehr!

Das Abonnement BBC Good Food für anspruchsvolle Kochfans

Das Magazin für alle Kochliebhaber, die ihr Wissen vertiefen möchten und Spezialwissen zu schätzen wissen.

Die Abo Angebote für BBC Good Food nach Ihrer Wahl

Sie finden für BBC Good Food das Jahresabo ohne Mindestbezugszeitraum und ein automatisch endendes Jahres-Geschenkabo, um dessen Kündigung Sie sich also nicht mehr kümmern müssen. Oft gibt es ein Probeabo mit einem Gratismonat. Fehlt Ihnen ein Angebot für einen kürzeren oder anderen Zeitraum, so sagen Sie es uns gern. Auch beim Rechnungszeitraum können wir Ihnen entgegenkommen.
Leserbewertungen
1 Jahr Freude schenken!
Bei einer Auswahl von über 1.800 Magazinen finden Sie das richtige Geschenk für jeden.
Newsletter abonnieren
Jede Woche Informationen zu Magazinen, Trends, Gutscheinen, Aktionen und Angeboten von Presseplus. Alles direkt in Ihrem Posteingang.

In der aktuellen Ausgabe von BBC Good Food

  • Welcome to the home of good FOOD
    Check out our new Test Kitchen, designed to make our recipes even better (and more planet-friendly)
  • Bank holiday cooking EASTER LOVE
    Hosting over the holiday weekend? Treat them to a spring veg fricassée, a tangy twist on roast lamb or a seafood bake, then round it off with a slice of chocolate heaven
  • Butter ’em up
    Bake a savoury twist on hot cross buns this Easter then slather them with Kerrygold®
  • make meat go further
    Use veg to make meat go further and you’ll be saving money as well as bringing lots of flavour and texture
  • Join the Good Food community for just £5
    Good Food subscribers enjoy access to our Subscriber Club, with exclusive discounts and benefits. Not only this, but after your trial ends, you’ll pay just £24.50 every six issues – saving 40% on the shop price!
  • Celebrate Passover
    Use your air fryer to make entertaining a breeze over the Jewish holiday (12 April - 20 April)
  • One base three meals
    Transform spicy meatballs into three simple dinners, from comforting soup to pizza
  • The yellow sticker challenge
    Bags of potatoes often end up in the reduced section, so make the most of them in these thrifty meals
  • Diabetes
    Dr Chintal Patel explains how making mindful food choices can help prevent and manage diabetes
  • spinach
    Nutritionist Jo Lewin explains why it’s a powerhouse among leafy greens. Plus, we share a couple of ways to spice it up
  • An Easter to remember
    Fresh, seasonal, and at prices you’ll love, Morrisons has all the quality ingredients you need to create the ultimate family feast
  • At its best
    Make the most of spring’s bounty with recipes including a Middle Eastern-style lunch with tender asparagus and crispy fried chicken with spring onions
  • Homegrown
    Enjoy spring veg while it’s at its best, and preserve some too so you can enjoy the flavours all year round
  • Discover it now: nettles
    Barney Desmazery digs deep on a lesser-used ingredient at its peak
  • A taste of something new
    Fresh on the menu at this year’s Good Food Show
  • 6 ISSUES FOR £12
    THEN £27.60 THEREAFTER
  • Roasted cauliflower & chicken curry
    Make the most of the whole cauliflower with this curry, perfect for a Friday night fakeaway
  • My favourite dish Sara Cox’s air fryer roast chicken
    The BBC Radio 2 DJ, broadcaster and author shares her go-to family dinner, and memories of growing up on a farm
  • Modern Indian
    Explore the subcontinent with contemporary versions of regional dishes from chef and food writer Roopa Gulati
  • Fire up the BBQ
    Spring is finally here and if the sun is out, why not dust off the barbecue and take your Sunday lunch outside
  • Flavours of Eastern Europe
    Explore this diverse region with recipes from food writer Alissa Timoshkina that put vegetables centre stage
  • Victoria Moore Family vineyards worth seeking out
    Some of the world’s best smaller-scale wines are available in supermarkets – if you know where to look
  • Elevate your Easter feast
    Food-friendly selections for holiday celebrations with 20% off plus free delivery. Happy Easter!
  • Raise a glass
    Stir up a springtime cocktail, plus discover the bottles to look out for in shops this month
  • Turning up the heat
    Olive Ezike impressed the judges of our Rising Stars competition with her creative take on Nigerian food, plus a new recipe from our winner Georgia Hughes
  • Get out & about
    Venture out on an Easter egg hunt or to a celebration of Sikh culture – and if you love science, Edinburgh is the place to be
  • LEARN SOMETHING new
    Whether you’re baking, tasting, or gifting, discover the secrets of truly great chocolate with expert Jennifer Earle
  • TRIPLE CHOCOLATE BROWNIES
    Bake our melt-in-the-mouth brownies for the ultimate Easter treat
  • 5 OF THE BEST Outdoor kitchen essentials
    Prepare for sunnier days cooking al fresco with this tried-and-tested kit
  • BOOKS for COOKS
    Our resident reviewer Fiona Forman makes a street-food snack from Hong Kong Diner by Jeremy Pang and casts her eye over more new titles
  • MEET OUR Climate heroes
    In this new series we meet ordinary people doing extraordinary things to help the environment and combat food poverty
  • Your ethical Easter cheeseboard
    Gather your friends around this delicious selection from The Real Cheese Project supporting small eco-conscious cheesemakers
  • Family escape
    This eco-conscious Algarve resort offers an exciting, active break for kids and adults alike
  • what to eat in Mexico
    Take a trip around this North American country through a few of our favourite dishes
  • European campsites for families
    Picturesque locations, fun activities and great food – camping has had a makeover. Discover some of our favourite sites
  • Subscribe to olive magazine for just £5
    Try a subscription to Good Food’s sister magazine and get your first five issues for just £5. As well as thoroughly tested recipes, olive magazine includes travel guides, restaurant recommendations, health and interior features and much more lifestyle inspiration.
  • Get the best from our recipes
    We test them thoroughly to ensure they work for you
  • Twist of lemon
    Zesty, light and fluffy, this loaf cake is sure to please for a springtime afternoon tea
Newsletter
Kontakt